LEMAH DLM ENGLISH JUGA PUNCA KERJA JADI LAMBAT

Geram sebab segala kerja jadi LAMBAT walaupun sekadar reply email.
.
Baru reply email… habis tu, mcm mana dgn kerja2 lain?
.
Bukan taktahu, tapi semua jadi tersangkut..
.
Merangkaki-rangkak nak buat ayat.. nak susun.. nak ejas sana-sini..
.
Dah tu, nak kena tunggu kawan kita tlg check ayat2 kita dulu pulak tu… Walhal kawan tu pun ada kerja dan tugas sendiri..
.
Kejap rasa mcm ok.. kejap rasa mcm tak ok..
.
smpai kita jadi tak yakin nak hantar kerja2 kita.. jadi risau nak hantar email2 kita pada org..
.
Patut kerja boleh siap cepat, terus jadi 2 hari.
.
semuanya adalah kerana… KITA LEMAH ENGLISH!
.
Berapa ramai yg dah sedar dan nak jadi PEKERJA MANTAP dgn perform lebih cepat di tempat kerja sbb kuasai Bahasa Inggeris? Komen ‘SAYA NAK’ di bahagian komen dan kru iFikir English akan bantu anda
.
atau, untuk maklumbalas lebih cepat, sila click link di bawah:
.
—> http://jombelajarenglish.wasap.my/ <—
.
Anda juga boleh layari website kami di:
.
—> www.ifikirenglish.com <—

Dapatkan Panduan 

Sertai kami. Improve English anda

Leave a Comment