mulaspeaking2022onetimeoffer

24 & 25 February- 2 Days Online Training – 100% FREE!

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Tahniah kerana anda telah mendaftar ke Online Training Nak Mula Speaking.

Sejak saya mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati ada 5 TOP PROBLEMS yang orang dewasa hadapi bila nak speaking masa kerja. Cuba semak dan tanya diri yang mana satu berkaitan dengan anda?

#1. rasa rendah diri?

“Saya rasa rendah diri kerana tidak fasih berbahasa English di tempat kerja dan org di sekeliling saya.” 

#2. lambat nak speaking?

“Idea ada dalam kepala, tapi nak susun ayat tak pandai dan perkataan yang digunakan lambat untuk keluar.” 

#3. Tak yakin dengan diri?

“Masalah saya ialah saya tidak yakin untuk bercakap di hadapan orang. Tidak yakin dengan susunan ayat.…  ”

#4. Tak Layak naik pangkat?

“Boss saya lebih suka orang yang speaking. Saya yang ada pengalaman bertahun-tahun pun tak dapat perhatian dari Boss..”

#5. selalu digelakkan?

“Dah tak sanggup kena gelak dengan kawan-kawan. Kadang-kadang client pun gelakkan kita..”

Jadi berapa banyak masalah di atas yang anda ada? Ada 1 saja atau semuanya?

Sebab itu kami adakan Nak Mula Speaking (NMS) pada 24 & 25 February 2022 ni untuk anda!

Ini beberapa Formula Penting yang anda akan belajar / dapat jawapan dalam 2 hari “Nak Mula Speaking” (NMS) ini:

Secret #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

Secret #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

Secret #3

Macam mana nak tambah vocabulary tanpa perlu penat-penat nak menghafal

Secret #4

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Secret #5

Macam mana nak buat ayat panjang-panjang yang advance macam yang anda selalu nampak dalam newspaper

Secret #6

Macam mana nak keluarkan “superpower” yang semua orang ada dalam diri supaya anda boleh lancar speaking

…..dan banyak lagi yang anda akan faham dan dapat!

Jangan ketinggalan untuk tahu ilmu baru yang akan jadikan anda nampak langkah demi langkah untuk anda faham, bina keyakinan dan mula lancar speaking dari peringkat basic hingga advanced dengan LEAPER Formula tanpa perlu repeat 11 tahun tempoh pembelajaran. . .

Nak MULA speaking

Online Training ini pada

Date

24 & 25  Feb 2022

TIme

8:30 pm

Secara LIVE di

Zoom Platform

2 Days  

Program Flow

Day 1

NAK MULA SPEAKING – Day 1

Cara Cepat Faham Asas English Untuk Speaking

2 topik yang akan dikupas

Noun , Pronoun dan praktikal Speaking.

Anda akan mula nampak kenapa nak mula berani speaking adalah bermula dengan kuasai asas, dengan formula LEAPER.

Day 2

Nak Mula speaking – Day 2

Cara Betul Untuk Bina Momentum Speaking Segera

2 topik yang akan dikupas

Verb, Time serta praktikal untuk Speaking.

Anda akan mula nampak isu yang anda hadapi selama ni boleh selesai bila anda mula faham. 

Masa untuk berubah sekarang!

Apa kata Peserta?

 “Sejak sekolah lg saya tak suka belajar English. Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Bila join saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar”

Pn Maiazura Darus

Confidential Administration Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Bagi saya ni antara program yang patut diketengahkan sebab, 1. Cara penyampaian mudah difahami iaitu dalam Bahasa Malaysia. 2. Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

Untuk bantu anda bersedia sebelum Online Training, klik link dibawah untuk ambil persediaan.