DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS
Kuasai English dengan LEAPER Formula
Pn Noorita Hanim. Businesswoman
Start 1min Pn Era Asnia

Komunikasi terbatas

Apabila bercakap dengan bos atau client hanya bercakap sedikit sebab sukar berkomunikasi.

Malu

Malu berhadapan dengan orang yang cakap dalam Bahasa Inggeris tapi tak boleh nak balas..

Komunikasi terbatas

Kecewa bila tergagap-gagap mencari perkataan dalam English semasa meeting @ presentation..

Tak berani

Tak berani cakap English dengan spontan, kena fikir dulu sebab takut salah.

4 Sebab kenapa anda masih tak yakin dan tak lancar komunikasi dalam English

Sebab 1

Anda tak faham dan lemah perkara asas tapi anda tak sedar. 90% peserta sedar kesilapan mereka selepas sertai Kuasai English.

Sebab 2

Keyakinan anda terlalu rendah pada diri sendiri dan anda rasa mustahil dan tidak ada harapan untuk berubah.

Sebab 3

Anda hanya focus teory saja. Belajar dan belajar tanpa practice. Akhirnya banyak yang lupa.

Sebab 4

Tak buat latihan sebab anda tak tahu apa cara paling bagus untuk berlatih. .

Apa kata Peserta ?

Program Kuasai English akan Tingkatkan keyakinan speaking supaya anda kelihatan hebat depan client dan boss bila mampu komunikasi dengan lancar!

Kuasai English dah berjaya bantu lebih 10,000 peserta untuk tingkatkan keyakinan speaking depan boss dan client dengan LEAPER Formula

1. BELAJAR, FAHAM DENGAN CEPAT

Belajar cara yang betul untuk anda cepat faham English walaupun selama ni selalu keliru Anda akan tahu bagaimana cara FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab).

2. VOCAB DRILL

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking

3. SPEAKING DRILL

Belajar cara yang betul untuk praktis speaking dengan lancar. Cara ni sesuai untuk orang dewasa bekerjaya yang sibuk dan serius nak tingkatkan keyakinan speaking

5. LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

Apa jadi bila anda mula faham, yakin dan practice?

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati 99% isu komunikasi dalam English, keyakinan para usahawan dapat diselesaikan dengan LEAPER Formula.

Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

iFikir English juga adalah Official Training provider di bawah HRD Corp.

10,000

Participants

2013

Since

4.9/5

Rating on Google

1000+

Active Students

Program Kuasai English: Faham dengan cepat, practice dan ulang. 
Belajar Cara Berkesan untuk tingkatkan keyakinan speaking

#1. Program Kuasai English 1 Session

Dalam Kuasai English anda akan belajar cara betul dan strategi proven untuk tingkatkan keyakinan speaking. Ini adalah 3 Secrets yang anda akan dapat dalam Kuasai English

SECRET #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

SECRET #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

SECRET #3

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Anda juga akan terima

#2. Recording Access

Video rakaman yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Workbook

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

#4. Notes & Examples

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Apa kata Peserta tentang Leaper Formula?

Tak perlu bazir masa mengharap keadaan anda akan berubah dengan sendiri. Anda akan terus ketinggalan.  

Program Kuasai English telah mencapai kejayaan yang luar biasa, membimbing lebih dari 10,000 peserta untuk memperkuat keyakinan mereka dalam berbicara di hadapan bos dan client, hasil dari Formula LEAPER yang unik dan efektif

Fahami cara yang betul untuk anda kuasai English, dari basic hingga advance
Dengan Leaper Formula rasa percaya diri dan pemahaman yang solid akan jadikan anda berani menghadapi dunia dan berkomunikasi dengan lancar!

Keyakinan pada diri sendiri akan muncul secara tiba-tiba, dan anda akan merasa berharap serta percaya bahawa anda mampu berbicara dengan lancar, sama seperti orang lain

Elak spend masa untuk hanya “trial and error” terlalu banyak dan gagal. Tapi focuskan masa yang ada untuk tajamkan skill dan kefahaman.

Jimatkan masa, wang dari cuba pelbagai cara lain yang tidak berkesan untuk anda. Jadi sebahagian dari 10,000 peserta yang sudah rasa keyakinan berbeza!

Bonus #1 (Value = RM 99)

Vocab Notes

Dalam Kuasai English nanti anda akan pelajari tentang Vocab Drill and Vocab notes ini adalah bonus untuk rujukan anda. 

Bonus #2 (Value = RM 150)

Ebook 20 Kesalahan Speaking

E-Book ini, akan berkongsi 20 kesalahan popular yang sering dilakukan bila bertutur dalam English, apakah punca kesalahan itu, bagaimana cara yang betul, dan 5 contoh ayat yang betul untuk setiap satu kesalahan.

Bonus #3 (Lifetime Access)

iFikir Starter Telegram

Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.
Dapat support.
Tak keseorangan bila belajar.

Bila Program Kuasai English ni?

DATE

14 Feb 2024

TIME

8:30 pm

SECARA LIVE

ZOOM Platform

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jangan Lepaskan Peluang! Lihat Bagaimana Kuasai English Mengubah Hidup Mereka!👇

Pn Norhayati
Case Study 4: Puan Norhayati
Nurse
En Hanif
Case Study 5: En Hanif
Engineer
Panther  En Samsul
Case Study 6: En Samsul
Branch Manager
zaid hamid KE
Case Study 7: En Zaid Hamid
Digital Creator
My Story - En Khairul (Pelajar iFikir English)
Case Study 8: En Khairul
Mechanical Technician
En AimanCopy
Case Study 9: En Aiman
Site Manager

Ya! Saya nak mula speaking dengan lancar, yakin berkomunikasi dalam masa singkat dengan Program Kuasai English!

Balajar cara tepat untuk beri anda kefahaman, cepat ingat dan lancarkan pertuturan supaya nampak hebat didepan orang dalam meeting, presentation depan orang nanti!

Klik pada “Ya! Saya Nak Dapatkan Offer Sekarang” untuk sertai Kuasai English dan bersama lebih 10,000 yang telah tahu rahsia ini!

Kuasai English – 1 Session (Value – RM199)
Recording – Unlimited access
Kuasai English – Workbook
BONUS #1: Vocab Notes (Value – RM99)
BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking (Value – RM150)
BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter (Lifetime access)

Tapi hari ini hanya
Total Value =    RM 448  

Hanya RM 19 Sahaja

Frequently Asked Question (FAQ)
(Soalan Lazim)