Apa kata Pelajar Yang Berjaya di iFikir English?

Apa Peserta iFikir English dapat?

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

Pn Shuhada

Agen Insurans

“English sangat penting untuk saya maju dalam kareer saya. Di iFikir English, modul yang digunakan sangat mudah untuk faham dan rujuk serta guru yang guna medium Bahasa Melayu lagi buatkan pelajar2 senang untuk faham”

Tuan Khairul Jamal

Anggota TLDM

"Orang suruh saya jadi MC dan cakap dalam English tapi saya tak confident..Tu sebab saya cari jalan"

“Alhamdulillah  iFikir English memang banyak bantu saya terutama dari segi, modul yang digunakan mudah untuk saya faham dan rujuk bila saya perlukan. Dan kelas ni memang bantu saya naikkan keyakinan saya terutama bila bercakap depan orang.”

Pn Zaidatul Khairi

Eksekutif

Saya cari kelas English ni sebab saya langsung tak faham bila orang cakap English. Sebelum ni saya tak pernah lulus dalam ujian. Lepas join iFikir English, first time saya lulus Ujian. Dan sekarang dah boleh faham bila orang speaking English. 

Ibroheem Rosli

Pelajar SPM

 “Sejak sekolah lg saya tak suka belajar English. Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Saya tak yakin untuk menulis dalam Bahasa Inggeris, Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Awakening Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidential Administration Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Bagi saya ni antara program yang patut diketengahkan sebab, 1. Cara penyampaian mudah difahami iaitu dalam Bahasa Malaysia. 2. Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat. Saya dpat tahu banyak basic English. Walaupun 11 tahun belajar dekat skolah, end up bila kerja tak amalkan sangat. Masa kerja, nak guna English, saya terpaksa refer Google Translate. Kadang lepas dh translate pun rasa pelik juga ayat tu. Saya pernah join kelas English online tapi tak sama dengan join kelas iFikir English dengan Bro Faizal”

Pn Noraini Kadir

Customer Engagement TNB

“Sejak join, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Bila dah join ni, baru sedar rupanya banyak yg saya tak tahu. Sebelum ni saya tak faham langsung are, is tapi lepas dah join, rasa seronok dan best sebab senang je bila dah faham. Banyak kali saya ulang tengok sebab bantu saya lagi faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

Nak tengok lagi apa mereka kata?

Start 1min Pn Era Asnia
Pn Siti Aminah, Goverment Servant
Encik Ahmad Multazim, Executive
Zuraidah Sanushi
Azmi Osman
Pn Noorita Hanim. Businesswoman

Soalan Lazim untuk iFikir English 101

Ambil masa dalam 2-3 minit je untuk baca ni ya! Jom mahir Asas English dengan iFikir English 101

 

1. Berkesan ke iFikir English 101 ni?

Fokus iFikir English 101 ialah bantu anda untuk faham dan kuasai Asas English untuk membolehkan anda membuat ayat. Modul yang disusun mestilah diikuti sepenuhnya dan latihan yang diberi dibuat dengan penuh disiplin. InsyaAllah kami yakin kefahaman Asas English anda akan meningkat.

2. Di mana lokasi?

Kami berada di Taman Melati, Kuala Lumpur. Dan untuk mereka yang luar kawasan ini, program iFikir English 101 amat sesuai untuk anda kerana ia secara online!

Berapa Yuran penyertaan?

Nilai sebenar kepada kelas Online : iFikir English 101 ini ialah RM200. Tetapi anda boleh menyertainya dengan RM99 sahaja. Anda akan menerima akses kepada 17 Video Pelajaran, 17 Worksheets, 17 Quiz yang disusun untuk anda faham dan kuasai Asas English.

Kelas Online atau bagaimana?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

5. Saya kerja syif, waktu kerja tak menentu, bagaiman?

Itulah kelebihan kelas online iFIkir English 101. Anda boleh jalani kelas mengikut kesesuaian masa ada. Kami masih memberi saranan penggunaan masa untuk anda ikuti program ini

6. Boleh ke saya pandai English?

Kami yakin setiap orang boleh improve English mereka asalkan mereka ada kemahuan. Modul iFikir English telah disusun dari peringkat Asas, Pra-Pertengahan dan Pertengahan. Modul iFikir English 101 fokus kepada topik Asas English. Setelah selesai, anda boleh sambung ke tahap yang seterusnya.

7. Jaminan pulangan wang 100%

Sekiranya anda rasa setelah mengikuti kelas Online iFikir English 101 ini anda tak belajar langsung dan tak dapat apa2 peningkatan. Beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan. 

8. Kalau Saya tak faham bagaimana?

Program iFikir English 101 ini kami jalankan dalam bahasa yang mudah difahami. Dan bukan itu sahaja, anda akan dibantu secara mingguan dengan program FB Live Coaching secara Mingguan

9. Usia saya ni dah lanjut, tahap pendidikan saya biasa2 je. Boleh ke join?

Ya boleh. Program ini adalah khas untuk orang dewasa, tak mengira latar belakang. Asalkan anda mahu improve English, kami akan bantu.

10. Bagaimana saya nak sertainya?

Orang berjaya segera bertindak seperti anda. Untuk mendaftar sila click di link ini >> https://www.billplz.com/iFikirEnglish101 

iFikir English 2022 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us