TAK PERLU  Ambil Masa Lama, Rasa Rendah Diri dan Malu Lagi.

Program Bermula pada:
29 November 2023, 8:30 pm
DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Keyakinan mereka meningkat mendadak selepas faham step-by-step Kuasai English! 👇

Case Study 1:

Kuasai English dengan LEAPER Formula

En Nirwan
Host/Emcee

Case Study 2: Pn Noorita

Pn Noorita Hanim. Businesswoman

Businesswoman

Case Study 3: Pn Era Asnia

Start 1min Pn Era Asnia

Pegawai Pendidkan

Dah penat Kecewa dengan komunikasi yang terbatas sebab rasa susah speaking?

Setiap kali perlu komunikasi dalam English depan orang (client, staff, boss & suppliers) mesti ada rasa susah nak bercakap. Adakah ini yang anda hadapi?

Komunikasi terbatas

Apabila bercakap dengan bos atau client hanya bercakap sedikit sebab sukar berkomunikasi.

Tak lancar

Kecewa bila tergagap-gagap mencari perkataan dalam English semasa meeting @ presentation.

Malu..

Malu berhadapan dengan orang yang cakap dalam Bahasa Inggeris tapi tak boleh nak balas..

Tak berani..

Tak berani cakap English dengan spontan, kena fikir dulu sebab takut salah.

4 Sebab kenapa anda masih tak yakin dan tak lancar komunikasi dalam English

SEBAB 1

Anda tak faham dan lemah perkara asas tapi anda tak sedar. 90% peserta sedar kesilapan mereka selepas sertai Kuasai English.

SEBAB 3

Anda hanya focus teory saja. Belajar dan belajar tanpa practice. Akhirnya banyak yang lupa.

SEBAB 2

Keyakinan anda terlalu rendah pada diri sendiri dan anda rasa mustahil dan tidak ada harapan untuk berubah.

SEBAB 4

Tak buat latihan sebab anda tak tahu apa cara paling bagus untuk berlatih. 

Apa kata Peserta?

Program Kuasai English akan Tingkatkan keyakinan speaking supaya anda kelihatan hebat depan client dan boss bila mampu komunikasi dengan lancar!

 Kuasai English dah berjaya bantu lebih 10,000 peserta untuk tingkatkan keyakinan speaking depan boss dan client dengan LEAPER Formula

1. BELAJAR, FAHAM DENGAN CEPAT

Belajar cara yang betul untuk anda cepat faham English walaupun selama ni selalu keliru
Anda akan tahu bagaimana cara FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab).

Tak lancar

Kecewa bila tergagap-gagap mencari perkataan dalam English semasa meeting @ presentation.

Malu..

Malu berhadapan dengan orang yang cakap dalam Bahasa Inggeris tapi tak boleh nak balas..

Tak berani..

Tak berani cakap English dengan spontan, kena fikir dulu sebab takut salah.

Nor Hafizah
Nor Hafizah
2023-10-12
Tenaga pengajar yg awesome👍👍👍 Student mudah faham subjek yg diajari dan Penuh berkeyakinan apabila bertutur dalam bahasa inggeris.
Ilyana Jusoh
Ilyana Jusoh
2023-10-12
Very simple and easy to understand. Excellent programme!
M baree
M baree
2023-10-12
Formula yg sangat bermanfaat..terima kasih iFikir team
Mohd Basri
Mohd Basri
2023-10-12
Terbaik
muhammad noor amirul
muhammad noor amirul
2023-10-12
Saya tak pandai English, tapi bila saja join class untuk pertama kalinya saya rasa inilah pilihan yang tepat dengan iFikir
Civil & Techno Ts. Hakimi
Civil & Techno Ts. Hakimi
2023-10-12
Alhamdulillah, Pengajaran dan pembelajaran yg disampaikan mudah difahami dan berkesan. #Understand, #Practice and #Repeat
Hapsah Ganni
Hapsah Ganni
2023-10-12
There is more fun and give me confidence
ungku mariam ungku zakaria
ungku mariam ungku zakaria
2023-10-12
Saya bagi 5 star. Yang bestnya utk sesi mlm tadi, anak lelaki sy berusia 9 tahun pun duduk dan sama2 mendengar sesi pembelajaran oleh Sir. Harap saya dapat kuasai speaking dgn lancar dalam tempoh beberapa bulan ini, Insha-Allah.
amin shah
amin shah
2023-10-12
Excellent

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati 99% isu komunikasi dalam English, keyakinan para usahawan dapat diselesaikan dengan LEAPER Formula.

Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

iFikir English juga adalah Official Training provider di bawah HRD Corp.

10,000

Participants

2013

Since

4.9/5

Rating on Google

1000+

Active Students

Program Kuasai English: Faham dengan cepat, practice dan ulang. 
Belajar Cara Berkesan untuk tingkatkan keyakinan speaking

#1. Program Kuasai English 1 Session

Dalam Kuasai English anda akan belajar cara betul dan strategi proven untuk tingkatkan keyakinan speaking. Ini adalah 3 Secrets yang anda akan dapat dalam Kuasai English

SECRET #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

SECRET #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

SECRET #3

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Anda juga akan terima

#2. Recording Access

Video rakaman yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Workbook

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

#4. Notes & Examples

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Tak perlu bazir masa mengharap keadaan anda akan berubah dengan sendiri. Anda akan terus ketinggalan.  

Program Kuasai English telah mencapai kejayaan yang luar biasa, membimbing lebih dari 10,000 peserta untuk memperkuat keyakinan mereka dalam berbicara di hadapan bos dan client, hasil dari Formula LEAPER yang unik dan efektif

Fahami cara yang betul untuk anda kuasai English, dari basic hingga advance
Dengan Leaper Formula rasa percaya diri dan pemahaman yang solid akan jadikan anda berani menghadapi dunia dan berkomunikasi dengan lancar!

Keyakinan pada diri sendiri akan muncul secara tiba-tiba, dan anda akan merasa berharap serta percaya bahawa anda mampu berbicara dengan lancar, sama seperti orang lain

Elak spend masa untuk hanya “trial and error” terlalu banyak dan gagal. Tapi focuskan masa yang ada untuk tajamkan skill dan kefahaman.

Jimatkan masa, wang dari cuba pelbagai cara lain yang tidak berkesan untuk anda. Jadi sebahagian dari 10,000 peserta yang sudah rasa keyakinan berbeza!

Feature One

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Feature Two

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Feature Three

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Michael Jamerson

Founder

Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib
Tun M vs KJ, Dilema Melayu & Malaysia-Isu Dengan Mantan-Mantan PM, Tun M vs Anwar, Pengampunan Najib

Rachel Wensell

UX Designer

Thomas J Maxwell

Marketing Head

Bianca Martinez

Web Designer