Rise Offer

RISE 2022 OffER

Tamat Malam ini!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Akhirnya! Rahsia Unik Untuk Lancar Speaking Cepat, Laju Dan Berkesan membantu anda untuk Mula Lancar Speaking Dalam 2 Pakej… Sekarang!”

“Mula hilangkan rasa malu dengan iFikir Rise Offer”

? Pastikan Anda “Turn On” Suara!

Hint! Baca sampai habis untuk dapatkan Bonus Signature Program iFikir bernilai RM498!

Masa Hanya Tinggal:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

SUDAH LAMA NAK IMPROVE

iFikir Rise Offer: Cara Baru Untuk Mula Lancar Speaking

Anda dah sedia nak hentikan rasa Malu Depan Boss, Client, Kawan?

Anda dah muak dengan Tak Dapat Perhatian, Diketepikan?

Dah penat Bila Tak dapat Respect, Pengiktirafan, Perhatian?

Dah sedih bila susah Gaji Naik, Tak dapat Promotion?

CONTOH KESALAHAN

Kesalahan #1

Kesalahan

Tidak gunakan perkataan “go” dengan bentuk betul.

 

Punca Kesalahan

Tak tahu membezakan bila perlu gunakan “go” dan bila perlu gunakan “goes”.

Mungkin juga tak sedar sebenarnya wujud bentuk “go” yang berbeza.

Tak tahu yang perkataan “he” akan mengubah bentuk “go”

Kesalahan #2

Kesalahan

Ada perkataan yang tertinggal bila kita nak perkenalkan diri. Selalunya dengan menyebut “My name Rafiq”

Perkataan yang tertinggal ialah “is”.

 

Punca Kesalahan

Ramai yang direct translate daripada Bahasa Melayu ke English.

Jadi bila translate “Nama saya Rafiq” ke English, mereka sangka “My name Rafiq” adalah ayatnya.

Dalam contoh ini tak boleh direct translate sebab ada grammar rule yang perlu diikuti.

Kesalahan #3

Kesalahan

Ada perkataan yang tertinggal bila kita katakan My kids ready to go to school atau “Anak-anak saya bersedia nak ke sekolah ”.

Perkataan yang tertinggal ialah “are”.

Punca Kesalahan

Ramai yang direct translate daripada Bahasa melayu ke English. Dalam contoh ini tak boleh direct translate sebab ada grammar rule yang perlu diikuti.

dan beribu kesalahan lagi..

Yang anda akan buat jika anda masih tak selesaikan masalah peringkat asas.

Jika anda tidak ubah, 

anda berisiko buat kesalahan ini di depan orang. Depan Boss, depan Client dan orang-orang yang sentiasa memerhatikan anda. Imej anda akan tercalar, dan anda mungkin akan hilang “respect” dari orang lain.  

Oleh sebab itu anda kena Kuasai Asas

iFikir Rise offer akan bantu anda selesai isu ini!

Salam dan hi!

Saya Mr. Azhar dari iFikir English. Salam perkenalan.

Kami memulakan iFikir English untuk bantu orang dewasa yang dah lama ada masalah bila bercakap dan gunakan English semasa kerja hingga menjejaskan diri mereka, kerjaya mereka.

Paling penting, mereka dapat keyakinan gunakan English untuk keluarkan potensi sebenar..tanpa perlu risau bila nak speaking.  

Adakah anda juga begitu?

Dah lama rasa susah nak cakap English? Kadang2 tau apa nak cakap, tapi tak terkeluar. Sampai terpaksa senyap dalam meeting dan gelabah depan boss dan client?

Sebenarnya anda jadi kaku nak speaking bila tak tahu cara nak buat ayat sendiri. Macam mana anda nak keluarkan apa yang ada dalam kepala kalau buat ayat pun anda tak lepas? 

Bila kita tahu nak buat ayat sendiri, apa yang ada dalam kepala boleh dikeluarkan. Boleh sampaikan dan orang yang dengar faham apa yang kita nak cakap

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful”

En Zaid Hamid, Digital Creator

Bagaimana iFikir Rise Offer akan bantu anda?

Modul belajar speaking yang mengandungi formula khas Leaper, aktiviti praktikal, topik demi topik untuk hilangkan rasa takut, tak berani, gementar nak speaking dalam 2 pakej pilihan.

SUDAH LAMA NAK IMPROVE

Pakej Pilihan

Cara anda tambah keyakinan untuk mula speaking dengan 2 pakej pilihan dalam iFikir Rise Offer

A. Pakej balik Kampung

Ubati rasa tak yakin nak bercakap, hingga terlepas banyak peluang bila anda kuasai asas English dengan Pakej Balik Kampung.

B. Pakej Hujung Tahun

Semua yang anda dapat dalam Pakej balik kampung DAN satu module awesome yang anda dapat. 

A. Pakej Balik Kampung

 Hilangkan Rasa Malu Sebab Sangkut2 Speaking

iFikir 101 - (RM 549.00 Value)

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Starter Tutorial - (RM 200.00 Value)

Simple English Dialogue - (RM 199 Value)

Total Value: RM 1,497

Hari ini hanya : RM 189 saja

B. Pakej Hujung Tahun

Rahsia Unik Untuk Lancar Speaking Cepat, Laju Dan Berkesan membantu anda untuk Mula Lancar Speaking

iFikir 101 - (RM 549.00 Value)

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Starter Tutorial - (RM 200.00 Value)

Simple English Dialogue - (RM 199 Value)

Speaker Tutorial x 24 sessions - (RM 1800 Value)

Total Value: RM 3,297

Hari ini hanya : RM 199 saja

Bagaimana Nak kuasai asas dan mula speaking…bermula hari ini!

Melalui pengalaman sendiri selama bertahun2 struggle nak speaking, akhirnya Allah ilhamkan satu formula yang boleh memudahkan proses orang dewasa belajar dan mula speaking. 

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. Dan anda akan rasai dalam iFikir Rise Offer ini.

HAPPY FEEDBACKS

MAKLUM BALAS PESERTA

Rasa takut, tak yakin cepat hilang bila anda mula Faham dengan LEAPER FORMULA

 “Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidentiality Administrative Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Sejak join iFikir, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

“iFikir English boleh bagi positive vibes & impact dia, kita jadi lebih confident. “

Pn. Farhanah Aziz,
Senior Executive in Finance

Pn. Umi Kalsom

“Dengan iFikir English ni, saya bertambah yakin untuk bercakap English bersama kawan-kawan.”

Tn. Abdul Rahman, Student

Pn. Eina Elias

HAPPY FEEDBACKS

MORE FEEDBACKS

Bila anda ambil iFikir Rise Offer sekarang

Anda akan dapat semua ini!

A. Pakej balik Kampung

Module #1 – iFikir 101 (RM 549 Value)

iFikir 101

Mulakan perjalanan improve English anda dengan perbaiki penguasaan Asas. Lebih 60% orang dewasa yang guna English masa kerja, tak betul-betul kuasai asas. Masih banyak tak jelas dan salah faham peringkat asas.

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas English yang penting untuk orang dewasa

Module

1. iFikir English 101 – RM 549.00

  • 22 Video Lessons
  • 22 worksheets
  • 22 Quizzes
Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Module #2 – iFikir 101 Dialogue (RM 549 Value)

iFikir English 101 – Dialogue

Tidak lengkap Teori tanpa Praktikal. iFikir English 101 – Dialogue fokus pada usaha untuk bantu anda bercakap sebanyak mungkin untuk anda dapatkan keyakinan bercakap bila Otak & Lidah mula serasi dan anda mula praktis dengan sangat kerap. 

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas Perbualan English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti iFikir English 101 Dialogue

1. iFikir English 101 Dialogue – RM 549.00

  • 24 Video Lessons
  • 24 worksheets
  • 24 Quizzes
Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 Dialogue iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam! Boleh akses dimana-mana, bila-bila masa.

Module #3 – Starter Tutorial (RM 200 Value)

  • Cabaran utama nak speaking ialah untuk konsisten berlatih secara berterusan. Ikuti proses bagaimana anda boleh praktik dengan berkesan hingga lancar dengan Starter Tutorial

  • Belajar apa kesalahan yang ramai orang buat.
  • Tahu grammar yang betul .

Module #4 – Simple English Dialogue (RM 199 Value)

  • Susah nak mula cakap, takde kawan dan jarang guna English?

  • Belajar bercakap dengan Brother Faizal di iFikir English Dialogue.

  • Belajar dialogue biasa di tempat kerja

B. Pakej Hujung Tahun

Module #1-#4 – Simple English Dialogue (RM 199 Value)

  • Untuk pakej Hujung tahun anda akan dapat semua module yang ada dalam pakej balik kampung iaitu:

iFikir 101 – (RM 549.00 Value)

iFikir 101 Dialogue – (RM 549.00 Value)

Starter Tutorial – (RM 200.00 Value)

Simple English Dialogue – (RM 199 Value)

Module #5 – Speaker Tutorial (Value = RM 1,800)

    • Anda akan dapat akses secara penuh24 sesi Speaker Tutorialyang padat dengan aktiviti praktikal untuk bantu anda yakin dan berani bercakap. 
    • Anda juga dapat akses kepada setiap video pelajaran selama setahun. Boleh diakses 24 jam. 

Kenapa iFikir nak beri semua ni?

Saya beri tawaran ini sebab saya faham cabaran anda dan nak tunjukkan cara paling mudah untuk anda mula. 

Dan, jika anda rasa anda tak suka dengan apa yang kami beri, kami akan beri refund. So berbaloi kan?

Dan untuk 30 yang terawal

30 Pembeli Pantas

7 Days Speaking Challenge (Bernilai RM 498.00 )

Khas untuk 30 orang terpantas sebelum jualan ditutup. 

Program 7 hari untuk anda mula speaking dengan cepat 

Speaking dan improve vocab dan anda akan mula yakin. Anda akan ikuti “Vocab Drill”, “Speaking Drill”, “30 Seconds Rule” dan “LEAPER Formula”.

Anda juga dapat akses kepada setiap video pelajaran selama setahun. Boleh diakses 24 jam. 

 

Sebelum anda mulakan, kami akan tunjukkan cara bagaimana anda nak mula dapat result dengan iFikir Rise Offer

Langkah 1:

Tonton video Lesson 01,02 & 03 : Revise Noun, Noun (Singular) & Noun (Plural) dalam module iFikir 101

Langkah 2:

Kemudian tonton video Lesson 01 hingga video 05, dalam 101 DIalogue. Terus ulang sebut bersama dan ikut buat setiap aktiviti dalam masa 30 saat

Langkah 3:

Rasai sendiri pengalaman pertama anda boleh mula speaking dengan gunakan Noun di sekeliling anda sahaja. Kemudian teruskan dengan lesson lain!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir Rise Offer dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Berapa harga iFikir Rise Offer Kalini ni?

Sebenarnya program ini amat bernilai sebab 

 

Bertahun- tahun anda belajar English, di sekolah, tapi TAK PERNAH practice.

Berjam-jam lamanya belajar, 11 tahun di sekolah, tapi TAK PERNAH practice. 

Terlalu banyak peluang terlepas, sebab anda tak berani speaking sebab JARANG practice.

Nilai masa yang tak boleh anda dapat balik semestinya lebih dari Ratusan ribu ringgit jika nak dinilai dengan wang.

 

Anda tak perlu bayar RM10,000.00

 

Anda tak perlu bayar RM5,000.00

 

Anda juga tak perlu bayar RM3,000.00

 

Oh ya, kami juga tak akan minta anda bayar RM1000.00!

A. Pakej Balik Kampung

Ya! Nak Dapatkan iFikir Rise Offer sekarang!

iFikir 101 - (RM 549.00 Value)

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Starter Tutorial - (RM 200.00 Value)

Simple English Dialogue - (RM 199 Value)

Total Value: RM 1,497

Hari ini hanya : RM 189 saja

B. Pakej Hujung Tahun

Ya! Nak Dapatkan iFikir Rise Offer sekarang!

iFikir 101 - (RM 549.00 Value)

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Starter Tutorial - (RM 200.00 Value)

Simple English Dialogue - (RM 199 Value)

Speaker Tutorial x 24 sessions - (RM 1800 Value)

Total Value: RM 3,297

Hari ini hanya : RM 199 saja

Itu sahaja untuk kali ni!

Kalau anda nak mula rasa yakin Depan Boss, Client, Kawan, dan nak dapatkan perhatian yang anda layak terima, iFikir Rise Offer ini akan bantu anda.

Sampai bila nak sedih dengan keadaan anda sekarang kan?

Terima kasih sebab anda membaca hingga hujung page ni. 🙂

Jumpa ada dalam module nanti.

Mr. Azhar