Spark Confidence

ATTENTION! Kepada Usahawan Yang  Nak Speaking Dengan Lancar

Program Kuasai English, selama 2 Jam, Khas untuk Usahawan yang tak yakin speaking depan client, customer dan prospek, tanpa risiko.

Langkah pertama untuk mula lancar speaking dan rasa English senang, sepantas 1 sesi!

Program Bermula pada:
15 November 2023, 8:30 pm

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Khas untuk anda yang nak yakin berkomunikasi Bahasa Inggeris secara lancar & spontan dengan Formula Leaper dari USA!

3 Rahsia Meningkatkan Keyakinan Speaking di Depan Orang Ramai untuk Usahawan, Pengurus, dan Guru-guru. Yakin tiba-tiba sepantas 1 sesi!

15 November 2023, 8:30 pm

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Keyakinan Usahawan meningkat mendadak selepas faham step-by-step Kuasai English! 👇

Kuasai English dengan LEAPER Formula

Case Study 1: En Nirwan
Host/Emcee

Pn Noorita Hanim. Businesswoman

Case Study 2: Pn Noorita
Businesswoman

Start 1min Pn Era Asnia

Case Study 3: Pn Era Asnia
Pegawai Pendidkan

Dah penat Kecewa dengan komunikasi yang terbatas sebab rasa susah speaking?

Setiap kali perlu komunikasi dalam English depan orang (client, staff, boss & suppliers) mesti ada rasa susah nak bercakap. Adakah ini yang anda hadapi?

Malu berhadapan dengan orang yang cakap dalam Bahasa Inggeris tapi tak boleh nak balas..

Apabila bercakap dengan bos atau client hanya bercakap sedikit sebab sukar berkomunikasi. 

Kecewa bila tergagap-gagap mencari perkataan dalam English semasa meeting @ presentation.

Tak berani cakap English dengan spontan, kena fikir dulu sebab takut salah.

4 Sebab kenapa anda masih tak yakin dan tak lancar komunikasi dalam English

Sebab 1

Anda tak faham dan lemah perkara asas tapi anda tak sedar. 90% peserta sedar kesilapan mereka selepas sertai Kuasai English.

Sebab 2

Keyakinan anda terlalu rendah pada diri sendiri dan anda rasa mustahil dan tidak ada harapan untuk berubah.

Sebab 3

Anda hanya focus teory saja. Belajar dan belajar tanpa practice. Akhirnya banyak yang lupa.

Sebab 4

Tak buat latihan sebab anda tak tahu apa cara paling bagus untuk berlatih. 

Apa kata Peserta?

"POWERFUL"

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful“

En Zaid Hamid
Digital Creator

"HAPPY & BEST"

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat.”

Pn Noraini Kadir
Customer Engagement TNB

"Lancarkan pertuturan!"

“Apa yang diajar mudah faham. Bila kita selalu buat, bantu melancarkan pertuturan kita dalam bahasa Inggeris.”

Pn. Noorliza Ismail
Businesswoman

"Improve Confidence"

“Saya perasan saya dapat improve dari segi level of confidence saya,vocab & grammar. Sejak join 7 Days Speaking Challenge”

Ms. Feeqa Rosli
Engineer

"LANCARKAN PERCAKAPAN"

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan
Sales Person

"TAMBAH KEYAKINAN"

Cara penyampaian yang sangat jelas dan mudah faham. Teknik2 yang dikongsikan sangat praktikal yang boleh dipraktikkan terus. Aktiviti yang diberikan dapat menambah keyakinan untuk bertutur.

Azizah Saleh

"Super-recommended"

iFikir English is a super-recommended English class for people who want to learn and practice English from very basic principles. i enjoy it so much.

Sabri Osman

Tingkatkan keyakinan speaking supaya anda kelihatan hebat depan client dan boss bila mampu komunikasi dengan lancar!

 Kuasai English dah berjaya bantu lebih 10,000 peserta untuk tingkatkan keyakinan speaking depan boss dan client dengan LEAPER Formula

1. Belajar, faham dengan cepat

Belajar cara yang betul untuk anda cepat faham English walaupun selama ni selalu keliru

Anda akan tahu bagaimana cara FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab).

2. Vocab drill

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking.

3. Speaking drill

Belajar cara yang betul untuk praktis speaking dengan lancar. Cara ni sesuai untuk orang dewasa bekerjaya yang sibuk dan serius nak tingkatkan keyakinan speaking

4. 30 Seconds rule

30 Seconds rule … mula speaking terus tanpa fikir lama supaya anda boleh capai keyakinan speaking dengan cepat!

5. LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. 

Apa jadi bila anda mula faham, yakin dan practice?

Nor Hafizah
Nor Hafizah
2023-10-12
Tenaga pengajar yg awesome👍👍👍 Student mudah faham subjek yg diajari dan Penuh berkeyakinan apabila bertutur dalam bahasa inggeris.
Ilyana Jusoh
Ilyana Jusoh
2023-10-12
Very simple and easy to understand. Excellent programme!
M baree
M baree
2023-10-12
Formula yg sangat bermanfaat..terima kasih iFikir team
Mohd Basri
Mohd Basri
2023-10-12
Terbaik
muhammad noor amirul
muhammad noor amirul
2023-10-12
Saya tak pandai English, tapi bila saja join class untuk pertama kalinya saya rasa inilah pilihan yang tepat dengan iFikir
Civil & Techno Ts. Hakimi
Civil & Techno Ts. Hakimi
2023-10-12
Alhamdulillah, Pengajaran dan pembelajaran yg disampaikan mudah difahami dan berkesan. #Understand, #Practice and #Repeat
Hapsah Ganni
Hapsah Ganni
2023-10-12
There is more fun and give me confidence
ungku mariam ungku zakaria
ungku mariam ungku zakaria
2023-10-12
Saya bagi 5 star. Yang bestnya utk sesi mlm tadi, anak lelaki sy berusia 9 tahun pun duduk dan sama2 mendengar sesi pembelajaran oleh Sir. Harap saya dapat kuasai speaking dgn lancar dalam tempoh beberapa bulan ini, Insha-Allah.
amin shah
amin shah
2023-10-12
Excellent

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati 99% isu komunikasi dalam English, keyakinan para usahawan dapat diselesaikan dengan LEAPER Formula.

 Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

iFikir English juga adalah Official Training provider di bawah HRD Corp. 

Participants

Since

Rating on Google

Active Students

Faham dengan cepat, practice dan ulang. 

Belajar Cara Berkesan untuk tingkatkan keyakinan speaking

#1. Kuasai English 1 Session

Dalam Kuasai English anda akan belajar cara betul dan strategi proven untuk tingkatkan keyakinan speaking. Ini adalah 3 Secrets yang anda akan dapat dalam Kuasai English

Secret #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

Secret #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

Secret #3

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Anda juga akan terima

#2. Recording Access

Video rakaman yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Workbook

Workbook yang anda akan gunakan dalam sesi Kuasai English nanti.

#4. Notes & Examples

Juga akan disentuh  Grammar definition dan vocabulary yang selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

Apa kata Peserta tentang Leaper Formula?

Tak perlu bazir masa mengharap keadaan anda akan berubah dengan sendiri. Anda akan terus ketinggalan.  

Kuasai English telah mencapai kejayaan yang luar biasa, membimbing lebih dari 10,000 peserta untuk memperkuat keyakinan mereka dalam berbicara di hadapan bos dan client, hasil dari Formula LEAPER yang unik dan efektif

Fahami cara yang betul untuk anda kuasai English, dari basic hingga advance

Dengan Leaper Formula rasa percaya diri dan pemahaman yang solid akan jadikan anda berani menghadapi dunia dan berkomunikasi dengan lancar!

Elak spend masa untuk hanya “trial and error” terlalu banyak dan gagal. Tapi focuskan masa yang ada untuk tajamkan skill dan kefahaman.

Keyakinan pada diri sendiri akan muncul secara tiba-tiba, dan anda akan merasa berharap serta percaya bahawa anda mampu berbicara dengan lancar, sama seperti orang lain

Jimatkan masa, wang dari cuba pelbagai cara lain yang tidak berkesan untuk anda. Jadi sebahagian dari 10,000 peserta yang sudah rasa keyakinan berbeza!

Bila anda sertai “Kuasai English” hari ini,

anda akan dapat semua 3 Bonus ini!

Bonus #1 (Value = RM 99)

Vocab Notes

Dalam Kuasai English nanti anda akan pelajari tentang Vocab Drill and Vocab notes ini adalah bonus untuk rujukan anda. 

Bonus #2 (Value = RM 150)

Ebook 20 Kesalahan Speaking

E-Book ini, akan berkongsi 20 kesalahan popular yang sering dilakukan bila bertutur dalam English, apakah punca kesalahan itu, bagaimana cara yang betul, dan 5 contoh ayat yang betul untuk setiap satu kesalahan.

Bonus #3 (Lifetime Access)

iFikir Starter Telegram

Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.

Dapat support.

Tak keseorangan bila belajar.

Jangan Lepaskan Peluang! Lihat Bagaimana Kuasai English Mengubah Hidup Mereka!👇

Pn Norhayati

Case Study 4: Puan Norhayati
Nurse

En Hanif

Case Study 5: En Hanif
Engineer

Panther  En Samsul

Case Study 6: En Samsul
Branch Manager

zaid hamid KE

Case Study 7: En Zaid Hamid
Digital Creator

My Story - En Khairul (Pelajar iFikir English)

Case Study 8: En Khairul
Mechanical Technician

En AimanCopy

Case Study 9: En Aiman
Site Manager

kuasai english

Bila Kuasai English ni?

Date

15 Nov 2023

TIme

8:30 pm

Secara LIVE di

Zoom Platform

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti Kuasai English ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu. Anda tak perlu risau!

Ya! Saya nak mula speaking dengan lancar, yakin berkomunikasi dalam masa singkat dengan Kuasai English!

Balajar cara tepat untuk beri anda kefahaman, cepat ingat dan lancarkan pertuturan supaya nampak hebat didepan orang dalam meeting, presentation depan orang nanti!

Klik pada “Ya! Saya Nak Dapatkan Offer Sekarang” untuk sertai Kuasai English dan bersama lebih 10,000 yang telah tahu rahsia ini!

Kuasai English – 1 Session (Value – RM199)

Recording – Unlimited access

Kuasai English – Workbook

BONUS#1: Vocab Notes (Value – RM99)

BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking (Value – RM150)

BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter (Lifetime access)

Tapi hari ini hanya

Total Value =    RM 448  

Hanya RM 48 saja

Daftar Hari ini, sebelum tawaran ini ditarik semula!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kuasai English

Frequently Asked Question (FAQ)
(Soalan Lazim)

Siapa yang mesti hadir program Kuasai English with iFikir?

Jika anda usahawan, golongan professional, executives yang ada masalah keyakinan nak gunakan English, tak berani nak speaking depan orang, anda mesti hadir.

Beza iFikir English ni dengan yang ada di luar sana?

Program Kuasai English ini dijalankan dengan Leaper Formula yang dibangunkan oleh iFikir English yang sangat uni dan hanya ada di iFikir sahaja.

Apa yang saya akan dapat lepas bayar?

JIka anda memilih pakej Basic: anda akan terima:

✅ Kuasai English – 1 Session
✅ Recording
✅ Workbook
✅ Grammar Notes
✅ Vocab Notes
✅ Ebook – 20 Kesalahan English

Berapa harga program Kuasai English ni?

Nilai sebenar untuk Program Kuasai English Basic ialah RM 448 tapi hari ini hanya RM38 sahaja.

Bila saya akan ikuti program?

Anda akan sertai sesi Kuasai English secara Live.

Akses untuk video recording akan diberikan selepas tamat program.

Boleh kanak-kanak atau pelajar sekolah hadir ?

Tidak. Program ini untuk orang dewasa sahaja.

Macam mana saya nak daftar?

Isikan form dan lengkapkan maklumat anda.

Adakah program ini dianjurkan Live secara Online?

Ya betul. Program ini akan dijalankan diatas platform Zoom.

Bila tarikh program Kuasai English with iFikir?

15 Nov 2023, Jam 8:30 pm

Ada Moneyback Guarantee?

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti Kuasai English ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda (mengikut terma & syarat). Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu.

iFikir English 2023 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us