Online Training – Kuasai English

Masa untuk berubah sekarang! 

Apa kata Peserta?

 “Sejak sekolah lg saya tak suka belajar English. Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Saya tak yakin untuk menulis dalam Bahasa Inggeris, Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Awakening Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidential Administration Officer

“Saya ni lemah grammar. Problem bila buat presentation pada top management. Lepas join iFikir, memang berubah dari segi keyakinan saya nak bercakap. Orang lain tengok pun cakap saya dah banyak improve.”

En Multazim

Senior Executive

“Bagi saya kan, drill yang latih kita speaking tu, bila lama-lama kita buat, memang bantu jadi lagi fluent tau. Sebab ulang banyak kali. Saya rasa memang sangat berkesan”

Pn Marnida Hassan

Construction Manager

Untuk bantu anda bersedia sebelum Program Kuasai English, klik link dibawah untuk ambil persediaan.

iFikir English 2022 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (1414580-D)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions . Privacy Policy

Test mode is active. It can be deactivated from the flow settings in the admin dashboard.